KOMPLETT VERKTYGSLÅDA

Utöver robotar för IML levererar vi även avancerad och operatörsvänlig automation för mycket annan hantering i plastindustrin.

Vi har robotsystem för såväl ”side entry” som ”top entry” och erbjuder även lösningar med 6-axliga industrirobotar när omständigheterna kräver mångfacetterade rörelser.

Standardiserade automationsmoduler för stapling och packning av produkter i lådor eller påsar ingår också vår arsenal av möjligheter. Sammantaget har vi en komplett verktygslåda med snudd på obegränsade möjligheter att kreera den bästa automationslösningen i varje enskilt fall.

In mould labeling, hantering, Yushin - top entry, IML Technologies

YUSHIN – TOP ENTRY MED GODA RESULTAT

IML technologies har agenturen för Yushin (www.yushinautomation.com), världsledande tillverkare av snabba top-entry utplocksrobotar kända för stabilitet och snabbhet.

IML technologies erbjuder en komplett systemleverans och tar med stor entusiasm ansvar för installation, driftsättning, service och support med personal specialutbildad på Yushins produkter.

Våra erfarenheter efter att ha levererat många kompletta automationslösningar med Yushinrobotar är mycket goda.

INGEN PACKAR SOM VÅR SUPERSTACKER

Superstackern är vår standardiserade packmodul, speciellt utvecklad för mönstring och packning av produkter.

Superstackern är en fristående modul som kan ta emot, mönstra och stapla produkter oberoende av vilken typ av automation som används ”uppströms” för betjäning av formsprutan. Den konfigureras på flera olika sätt för effektivast stapling eller packning i lådor. Och den gör alltid jobbet med bravur. Det är därför den fick förnamnet Super.